James Blunt in concert la Bucuresti

de Morrison

James Blunt in concert la Bucuresti
Artistul de folk rock James Blunt va sustine un concert la Bucuresti, sambata, 21 februarie 2009, incepand cu ora 21, informeaza site-ul bilet.ro .

Mai multe informatii referitoare la bilete si locul exact de desfasurare a spectacolului urmeaza a fi facute publice in curand.

Concertul lui James Blunt de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, `All the Lost Souls` (septembrie 2007).

Turneul a debutat in Marea Britanie pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, S.U.A., Asia, Australia si Africa de Sud.

James Blunt a patruns pe piata muzicala cu Back to Bedlam, album ce a fost scris in Kosovo in 1999, pe vremea cand James era inca ofiter al armatei britanice.

Materialul s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare, transformandu-l pe britanic in cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor.

Via bestmusic.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook