James Blunt vrea vin romanesc la Bucuresti

de Morrison

James Blunt vrea vin romanesc la Bucuresti
Au mai ramas cateva saptamani pana la concertul pe care solistul britanic James Blunt il va sustine in Romania.

Pentru evenimentul ce va avea loc la Romaero Baneasa, pe data de 21 februarie, incepand cu ora 20.00, managementul lui Blunt a trimis organizatorilor o lista consistenta de doleante, pana la urma demne de o vedeta de talia cantaretului britanic.

Astfel, pe partea tehnica, staff-ul lui James Blunt a solicitat, printre altele, acces la internet wireless, faxuri si linii telefonice redirectionate numai catre personalul insotitor al artistului. De asemenea, promoterii de la Bucuresti au obligatia sa-i asigure oaspetelui si echipei sale 5 cabine de backstage incapatoare, in interiorul fiecareia dintre acestea fiind necesar sa se gaseasca fotolii si canapele de lux, oglinzi care sa acopere in totalitate cate unul dintre peretii incaperii, aer conditionat, televizor LCD si frigider.

La capitolul confort si accesorii, James Blunt a solicitat 30 de prosoape pentru baie si alte 20 pentru a fi folosite in timpul concertului, toate in culori inchise (bleumarin sau negre).

In privinta respectarii sectiunii "catering", artistul britanic a comandat organizatorilor apa fierbinte, lamai si miere la discretie (cu mentiunea "very important"), dar si 72 de sticle de bere premium, bauturi racoritoare dietetice, vodca, suc natural de afine, bauturi energizante si, nu in ultimul rand, multa apa plata.

James s-a aratat interesat sa deguste vin rosu si alb din productia locala, despre care artistul a auzit ca are cateva sortimente de calitate. Pe partea culinara, Blunt et comp. nu renunta nici in deplasare la consistentul English Breakfast (oua, bacon, carnaciori, rosii si ciuperci), dar au cerut si o varietate de supe si preparate vegetariene. Pe de alta parte, cei de la Blue Music ii pregatesc si multe surprize gastronomice traditionale, pe care James le va savura in cadrul unei
cine festive, alaturi de staff-ul sau.

Este important de precizat ca pentru concertul de la Bucuresti, accesul fotoreporterilor in sala pe timpul recitalului va fi permis numai pe durata primelor doua melodii interpretate de catre James Blunt, iar folosirea blitz-urilor este interzisa.

Totodata, organizatorii anunta ca biletele incadrate in categoriile a 4-a si a 5-a (la pretul de 100, respectiv 150 de lei) s-au epuizat inca de la finele saptamanii trecute. La ora actuala, mai sunt disponibile tichete de acces din categoriile VIP, 2 si 3 la tarife de 220, 350 si 500 de lei.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook