Noua iubita a lui James Blunt picteaza nuduri

de Morrison

Noua iubita a lui James Blunt picteaza nuduri
James Blunt are o noua iubita, pe nume Natasha Archdale. Potrivit presei britanice, este vorba despre un fost model, care acum face portrete nud din decupaje din ziare vechi doar pentru oameni instariti.

De ce doar pentru bogatasi? Pentru ca cere nu mai putin de 15 mii de lire sterline pentru un portret cu ea insasi, suma pe care, acum in vremuri de criza, numai cei care n-au ce face cu banii ar cheltui-o pe un portret, fie el si erotic.

"Sexul si banii intotdeauna atrag atentia oamenilor", a declarat artista in varsta de 32 de ani.

Natasha Archdale a facut un portret sexy cu Dorrit Moussaieff, sotia Presedintelui Islandei. Aceasta poarta numai manusi si o palarie.

"Iau comisioane de la cei care vor sa marcheze aceste momente economice. Cineva a vrut un colaj cu falimentul firmei Lehman Brothers imprimat pe poza unui model gol. Nu-i pot spune numele, doar ca e un bancher rival", a marturisit Natasha.

James Blunt concerteaza in Romania pe 21 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Concertul lui James Blunt face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, All the Lost Souls (septembrie 2007).

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook