Precizari legate de biletele la concertul James Blunt

de Morrison

Precizari legate de biletele la concertul James Blunt
Dupa cum v-am anuntat deja, concertul lui James Blunt de la Bucuresti va avea loc la Sala Polivalenta si nu la Romaero cum fusese planuit initial.

Cei care au achizitionat biletele pentru acest spectacol prin Reteaua Bilet.ro (Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Flanco Baneasa, Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Sala Palatului, Cora Pantelimon) vor primi un voucher pentru fiecare bilet achizitionat cu noile coordonate.

Accesul in Sala Polivalenta se va face pe baza biletului insotit de voucher. Pentru a intra in posesia voucherului trebuie sa mergeti la sediul Bilet.ro (strada George Vraca nr. 5, etaj 3, apartament 7, interfon 612) incepand cu data de 13 februarie in intervalul orar 16.00-18.00.

In ziua concertului James Blunt, voucherele se pot ridica de la casieria Salii Polivalente, incepand cu ora 10.00 pana la ora 18.00.

Cu cei care au achizitionat biletele online, comunicarea se va face pe mail, la adresa de mail pe care au indicat-o in momentul comenzii. Acestia vor primi pe mail voucherul intr-un format pdf care se va scana la intrare.

Daca nu ati cumparat inca bilet, dar vreti sa mergeti la concertul pe care James Blunt il va sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti pe data de 21 februarie, gasiti in continuare tichete in retelele Bilet.ro si Diverta si online pe bilet.ro si ticketpoint.ro.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook