Staff impresionant pentru concertul James Blunt

de Morrison

Staff impresionant pentru concertul James Blunt
Concertul pe care James Blunt il va sustine la Bucuresti in data de 21 februarie se apropie cu pasi repezi. Dincolo de importanta evenimentului, artistul britanic tine foarte mult la modul in care el, dar si trupa sa de acompaniament, se vor prezenta pe scena la ora stabilita. Pentru asta, staff-ul managerial al lui Blunt a pregatit un adevarat arsenal cu care va veni catre Romania.

In afara de cele patru tiruri ticsite de aparatura tehnica, alaiul cantaretului britanic va mai cuprinde doua autocare (unul pentru echipa de productie, altul pentru Blunt et band), dar si un al treilea mijloc de transport de rezerva, totul pentru deservirea a peste 35 de persoane din anturajulul artistului. Echipamentele de productie vor sosi in Romania direct de la Varsovia, cu o seara inaintea concertului de la Romaero Baneasa.

Blunt va pasi, pentru prima data, pe taram romanesc tot pe 20 februarie, urmand sa sustina prima repetitie in jurul orei 16.00. Sala amenajata in incinta Romaero va avea 5.000 de locuri, toate pe scaune, iar distanta dintre spectatorii aflati in primul rand si scena va fi de maxim 2,5 metri.

Si pentru ca am adus vorba despre scena, putem spune ca in privinta aceasta lucrurile sunt impresionante: o constructie de aproape 19 metri latime si 13 metri adancime. In plus, partii centrale a scenei ii vor atasate doua aripi", a caror latime va fi de circa 4 metri fiecare. Cat priveste zona rezervata tehnicienilor din echipa lui James Blunt, aceasta se va afla la circa 35 de metri in fata scenei, pe un podium ridicat la peste 4 metri fata de sol.

Pentru ca atat publicul, cat si cei aflati pe scena sa poata avea conditii optime de confort, vor fi montate instalatii speciale de incalzire, care vor ridica temperatura ambianta cu 15-20 de grade peste cea inregistrata in exteriorul salii. Acestea vin in completarea instalatiei proprii a Romaero.

Show-ul lui James Blunt de la Bucuresti va beneficia si de numeroase efecte speciale, atat vizuale, cat si sonore. Totodata, pe tot parcursul recitalului, doua ecrane uriase vor trona in partile laterale ale ansamblului scenic. Pe lista de solicitari speciale venite din partea lui James Blunt, si menite sa ofere un concert perfect publicului roman, se afla si aceea de a avea la dispozitie, cel tarziu la ora 13.30 in ziua concertului, un pian NB Yamaha, dar si un specialist care sa-l acordeze. Artistul va fi acompaniat de o trupa formata din cinci instrumentisti, dar si de un backing vocals feminin pe trei voci.

Concertul de la Bucuresti, din data de 21 februarie face parte dintr-un amplu turneu mondial de promovare a celui mai recent album lansat de catre James Blunt, si intitulat All The Lost Souls". Organizatorii amintesc faptul ca stocul de bilete incadrate la categoriile a 4-a si a 5-a (la pretul de 150, respectiv 100 de lei) s-a epuizat. Drept urmare, la ora actuala mai sunt disponibile tichete de acces din categoriile VIP, 2 si 3 - la tarife de 500, 350 si 220 de lei.

A doua zi dupa reprezentatia de la Bucuresti, Blunt va concerta la Sofia, dupa care va lua drumul Serbiei (23 februarie). Incepand din 25 februarie, timp de trei zile, cantaretul britanic intra in etapa de promovare muzicala pe taram arab, printr-o serie de concerte inedite, dintre care unul chiar in vestitul si stralucitorul Dubai.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook