Dave Navarro sfatuieste tinerii intimidati in scoli

de Chaos Lore

Dave Navarro sfatuieste tinerii intimidati in scoli


Dave Navarro (Jane's Addiction) a publicat o scrisoare deschisa pentru adolescentii intimidati in scoli de catre colegii lor, care sufera din acest motiv.

Chitaristul a trecut el insusi prin tragedii personale, cum ar fi asasinarea mamei sale, iar in aceasta scrisoare ii indeamna pe tineri sa fie puternici. Acest lucru a pornit si din cauza seriilor de sinucideri din SUA, legate de intimidarile si bruscarile dintre adolescenti.

Artistul ii sfatuieste pe tineri sa reziste si sa se ambitioneze pentru a trece peste situatiile de amploare, fara sa recurga la sinucidere.

Navarro a fost in special deranjat cand a aflat ca un tanar de 15 ani s-a sinucis luna aceasta dupa ce a fost tachinat pentru orientarile sale sexuale diferite.

"Personal am avut de infruntat multa suferinta care parea imposibil de depasit. Asasinarea mamei mele, lupta mea cu dependenta de droguri, pierderea prietenilor si a familiei. Plus depresie si disperare. Evident ca gandul sinuciderii mi-a trecut prin cap o data sau de doua ori", spune artistul in scrisoare.

"Slava domnului ca nu am luat acea decizie. Mi-am facut prieteni noi, am trait experiente noi, am ras din nou si as fi ratat toate acestea daca as fi recurs la suicid", ii incurajeaza Navarro pe adolescenti.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook