Arms And Sleepers si Jeniferever in Control: Intre vis si realitate

de Chaos Lore

Arms And Sleepers si Jeniferever in Control: Intre vis si realitate


Sambata seara, pe 14 mai, in clubul Control din Bucuresti au fost invitate trupele Arms And Sleepers (post-rock) si Jeniferever (ambient indie rock). Poze de la eveniment gasiti pe Facebook in aceasta locatie.

Supporting act-ul a fost incredibil, a indus o stare de spirit extraordinara, cum numai un concert de post-rock sustinut cu tact poate da. Arms And Sleepers inseamna Max Lewis (Boston, MA) si Mirza Ramic (Portland, ME), au la activ patru albume si mult talent - un concert semnat de ei nu trebuie ratat. Muzica lor are puterea sa iti dea fiori, cresterea tensiunii si o infinita stare de bine si inundare totala, plus o usoara senzatie de Sigur Ros.

Concertul lor a inceput pe la ora 22:50 si s-a incheiat putin dupa ora 12:00. Desi nu sunt o trupa foarte cunoscuta, cei doi indivizi de la Arms And Sleepers au prestat cu mult profesionalism si luminati doar de visuals-uri: claparul a stat cu gluga pusa si a dat din cap in marea majoritate a timpului, iar chitaristul a oscilat intre chitara, clapa si voce. Vedeti filmarile mai jos.

Publicul a empatizat cu trupa, s-a dansat (atat cat se poate dansa pe acest gen), s-a gustat reveria si s-a aplaudat intens si insistent la final, fapt care i-a intors pe cei doi pe scena pentru un bis.Jeniferever au inceput in forta, cu stilul lor special, ce a adaugat peste starea Arms And Sleepers si o voce cu aroma de Robert Smith din perioada Bloodflowers, chitare psihedelice si tobe. Look-ul lor foarte brit si hipster a adus cu o trupa de dinainte de 2000, mai degraba decat ar fi adus cu una modernista.

Piesele au curs una dupa alta, una din alta, cu cate un climax orchestral impresionant. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie acest show care a transmis atat de multe emotii, prea multe si prea intense pentru limita umana normala, ceea ce ne-a facut pe o parte dintre noi sa ne fortam deschiderea perceptiei, pentru a putea absorbi absolut fiecare picatura.

Un delir de chitare impresionante, o voce onirica, un eveniment la superlativ, care ar trebui repetat! Multumim organizatorilor!

www.armsandsleepers.com
www.jeniferever.com
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: