Concert Jeniferever si Absent Without Leave in Gambrinus Pub Cluj

de Chaos Lore

Concert Jeniferever si Absent Without Leave in Gambrinus Pub Cluj


La Chambre Du Chat, BHCB, TBC, New Disorder si Gambrinus Live Stage prezinta pe 16 mai un concert al trupelor:

Jeniferever (post-punk/post-rock/art rock - Swe/Ger)
Absent Without Leave (electronic/post-rock/idm – Grecia)
Dj Poliglot (idm & electro session - Ro)

Pretul biletului e de 10 RON si poate fi procurat numai in ziua evenimentului de la intrare.

Jeniferever e una trupele careia nu trebuie sa-i acorzi decat un moment pentru ca apoi sa-ti ramana in minte o viata intreaga. Cei patru membrii – Kristofer Jonson, Martin Sandstrom, Olle Bilius and Fredrik Aspelin – au abilitatea de a picta lumea in jurul ascultatorului, fiecare secunda a unei piese e legata de un loc si un timp, marcata de o realitatea si de o experienta.

Noul album, Silesia, pune punct ideii de fuga si imbratiseaza confruntarea incercarilor neasteptate ale vietii. Titlul albumului reprezinta fostul nume al garii din Berilin (actual Ostbahnhof) – aici in timpul turului din 2009, Kristofer a aflat ca tatal lui a murit. “ Imi place idea de a-l numi dupa o gara, din moment ce aici e mereu miscare, oameni care vin si pleaca, uneori acestia nu se mai intorc..”, a declarat Kristofer. Produsul final este cel mai luminos proiect al celor de la Jeniferever: din durere se naste confidenta, iar din intuneric, lumina.

Cele doua albume anterioare - Choose a Bright Morning (2006) si Spring Tides (2009) - le-au castigat celor de la Jeniferever afectiunea admiratorilor. Nici nu ai cum sa nu fii fermecat de dinamica energiei transmise, de emotiile plutitoare ale versurilor sau de ritmul cuprinzator al instumentelor.

http://www.jeniferever.com/
http://www.myspace.com/jeniferever

Absent Without Leave

http://www.facebook.com/absentwithoutleave
http://www.absentwithoutleave.bandcamp.com/
http://www.last.fm/music/Absent+Without+Leave
http://www.soundcloud.com/absentwithoutleaveDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook