Concert Jeniferever si Arms And Sleepers in Control

de Chaos Lore

Concert Jeniferever si Arms And Sleepers in Control


Sambata 14 mai, La Chambre Du Chat in colaborare cu Relish Booking, Bring the Noise si Control Club va invita la un live cu un line-up special:

Jeniferever (post-rock, ambient indie - Suedia)
Arms and Sleepers (experimental, ambient – USA/Europe).

Intrarea este 20lei.

Jeniferever e una dintre trupele careia nu trebuie sa-i acorzi decat un moment pentru ca apoi sa-ti ramana in minte o viata intreaga. Cei patru membrii – Kristofer Jonson, Martin Sandstrom, Olle Bilius si Fredrik Aspelin – au abilitatea de a ”picta” lumea in jurul ascultatorului; fiecare secunda a unei piese e legata de un loc si un moment, e marcata de o realitatea si de o experienta.

Noul album, ”Silesia”, defineste idea de fuga si imbratiseaza confruntarea incercarilor neasteptate ale vietii. Titlul albumului este fostul nume al garii din Berilin (actual Ostbahnhof), unde in 2009, in timpul turului, Kristofer a aflat ca tatal lui a murit. “ Imi place idea de a-l numi dupa o gara, din moment ce aici e mereu miscare, oameni care vin si pleaca, uneori acestia nu se mai intorc..”, a declarat Kristofer . Produsul final este cel mai luminos proiect al celor de la Jeniferever : din durere se naste increderea, iar din intuneric, lumina.

Cele doua albume anterioare - ”Choose a Bright Morning (2006)” si ”Spring Tides (2009)” - le-au castigat celor de la Jeniferever numarul mare de admiratori. Nici nu ai cum sa nu fii fermecat de dinamica energiei transmise, de emotiile plutitoare ale versurilor sau de ritmul cuprinzator al instumentelor..

http://www.jeniferever.com
http://www.myspace.com/jenifereverSeara va continua cu live actul trupei Arms and Sleepers.

Formata in vara anului 2006 in Boston, Massachusetts, Arms and Sleepers au produs 11 EP-uri si albume si au concertat in numeroase tari din Europa si in America de Nord .

Max Lewis si Mirza Ramic au experimentat diferite modalitati de imbinare a stilurilor muzicale, ignorand tiparele si impunandu-se pe scena experimental underground.

Fiecare album e o continuare a celui anterior…Black Paris 86 (2007) e o imbinare a elementelor de trip-hop, glitch si ambient, mentinand in acelasi timp nuante de pop si jazz prin intermediul vocii.

Cel de-al doilea album, Matador (2009), ramane pe aceeasi lungime de unda, aducand totusi o noutate - numeroase aparitii vocale : Tom Brosseau (Fat Cat Records), Shelley Short (Hush Records) and Ben Shepard ( Uzi & Ari, Own Records). Rock Sound a oferit albumului nota 8/10, afirmand : “Cei doi membrii , Max Lewis si Mirza Ramic combina o mica armata de scratch-uri electronice si instrumente, dand nastere unui album reflexiv si sedativ”. In 2010 a fost lansat Matador Remixed, vinyl in editie limitata, si au concertat in Europa, avand aparitii la festivaluri precum Friction Festival (Berlin) si Pop Up Festival (Leipzig). In momentul de fata cei de la Arms and Sleepers se pregatesc pentru 6 lansari printre care un album si de asemenea , un tur in America de Nord, Europa si Asia.

http://www.armsandsleepers.com
http://www.myspace.com/armsandsleepersSi pentru ca vrem ca toti cei ramasi fara cuvinte la concertele God Is An Astronaut si Keira is You sa isi pastreze starea de reverie si incantare , va mai propunem aceste doua aparitii senzationale.

Be there!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: