Intrarea libera la Jethro Tull

de Morrison

Intrarea libera la Jethro Tull
Intrarea la concertul legendarei trupe britanice Jethro Tull de la Sibiu va fi libera, iar iubitorii de muzica din Romania vor avea ocazia sa isi vada idolii fara sa plateasca bilet.
Intrarea va fi libera pentru ca toti fanii romani sa poata vedea spectacolul unic sustinut de cei de la Jethro Tull, in locatia de exceptie din Piata Mare din Sibiu.
"Evenimentul, organizat in cadrul Programului Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007, nu ar fi fost posibil fara sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, care, impreuna cu ARTMANIA, a dorit sa ofere cadou sibienilor si impatimitilor muzicii din Romania un concert de neuitat", a declarat Codruta Vulcu, directorul executiv ARTMANIA

Concertul Jethro Tull va avea loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Sponsorul evenimentului este Printcenter.ro

De asemenea, organizatorii anunta lansarea site-ului www.jethrotull.artmania.ro, unde puteti gasi toate informatiile legate de eveniment.

Despre Jethro Tull

Jethro Tull este una dintre trupele care au scris pagini importante in istoria muzicii si una dintre putinele trupe din generatia lor care sunt inca active atit pe scena cit si in studio. Incepind din anul 1968, au lansat 30 de discuri care s-au vindut in peste 60 de milioane de exemplare si au sustinut peste 2500 de concerte (cam 100 de concerte in fiecare an) in 40 de tari.
In cei aproape 40 de ani de activitate, componenta grupului a suferit numeroase modificari, beneficiind de aportul a numerosi muzicieni de calibru, care le-au stat alaturi in diverse perioade singurilor doi membri stabili: vocalistul si multi-instrumentistul Ian Anderson si chitaristul Martin Barre.
Anul 2007 ii gaseste pe Jethro Tull in studio, lucrind la un nou album si pregatindu-se pentru numeroasele concerte care sunt deja programate, gata sa isi delecteze din nou fanii cu reprezentatiile lor teatrale si nonconformiste.

Componenta:

Ian Anderson - voce, flaut, chitara acustica, mandolina, armonica, bamboo flute
Martin Barre - chitara
John O'Hara - clape
David Goodier - bas
James Duncan - tobe
Doane Perry - tobe

Discografie (fara compilatii):

This Was, 1968, Island Records
Stand Up, 1969, Island Records
Benefit, 1970, Island Records
Aqualung, 1971, Chrysalis Records
Thick as a Brick,1972, Island Records
A Passion Play, 1973, Island Records
War Child, 1974, Chrysalis Records
Minstrel in the Gallery , 1975, Island Records
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die!, 1976, Chrysalis Records
Songs from the Wood, 1977, Chrysalis Records
Heavy Horses, 1978, Island Records
Bursting Out (live), 1978, Island Records
Stormwatch, 1979, Island Records
A, 1980, Island Records
Broadsword and the Beast, 1982, Chrysalis Records
Under Wraps, 1984, Chrysalis Records


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook