Jethro Tull canta la Sibiu

de Morrison

Jethro Tull canta la Sibiu
Fundatia ARTMANIA prezinta, in data de 30 august, la Sibiu, una dintre cele mai prestigioase trupe ale muzicii internationale, legendarii Jethro Tull.

Concertul Jethro Tull, care se anunta a fi unul dintre cele mai fascinante spectacole muzicale din acest an, este organizat in cadrul Programului Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007.
Evenimentul va avea loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Organizatorii vor anunta mai multe amanunte in zilele urmatoare si o... surpriza!

Despre Jethro Tull

Jethro Tull este una dintre trupele care au scris pagini importante in istoria muzicii si una dintre putinele trupe din generatia lor care sunt inca active atit pe scena cit si in studio. Incepind din anul 1968, au lansat 30 de discuri care s-au vindut in peste 60 de milioane de exemplare si au sustinut peste 2500 de concerte (cam 100 de concerte in fiecare an) in 40 de tari.

In cei aproape 40 de ani de activitate, componenta grupului a suferit numeroase modificari, beneficiind de aportul a numerosi muzicieni de calibru, care le-au stat alaturi in diverse perioade singurilor doi membri stabili: vocalistul si multi-instrumentistul Ian Anderson si chitaristul Martin Barre.

Anul 2007 ii gaseste pe Jethro Tull in studio, lucrind la un nou album si pregatindu-se pentru numeroasele concerte care sunt deja programate, gata sa isi delecteze din nou fanii cu reprezentatiile lor teatrale si nonconformiste.

Componenta:

Ian Anderson - voce, flaut, chitara acustica, mandolina, armonica, bamboo flute
Martin Barre - chitara
John O'Hara - clape
David Goodier - bas
James Duncan - tobe
Doane Perry - tobeDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook