Jethro Tull pe ultima suta de metri

de Morrison

Jethro Tull pe ultima suta de metri
Organizatorii concertului Jethro Tull, care va avea loc in data de 30 august, de la ora 21.00, in Piata Mare din Sibiu se asteapta la un public numeros, de aproximativ 20.000 de persoane, pentru care promit un spectacol exceptional.

Evenimentul, la care intrarea va fi libera, va fi unul cu adevarat grandios, cu o sonorizare ce va avea o putere de 40.000 W si un aranjament de lumini de exceptie.

Muzicienii care vor canta la Sibiu alaturi de legendarul Ian Anderson, liderul si vocea Jethro Tull, sunt John O'Hara, la clape si acordeon, James Duncan, la baterie, David Goodier la chitara bas si tanarul muzician german Florian Opahle, la chitara.

Legendarii britanici vor canta atat piese noi cat si clasice, iar concertul va avea si melodii acustice. Jethro Tull vor oferi fanilor din Romania cateva noi compozitii ce vor figura pe viitorul lor album, cateva reinterpretari ale unor piese mai vechi dar si marile lor hituri, care i-au consacrat pe piata muzicala internationala, de mai bine de 40 de ani.

Concertul Jethro Tull va avea loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook