Lumini de senzatie la Jethro Tull

de Morrison

Lumini de senzatie la Jethro Tull
Concertul Jethro Tull de la Sibiu va beneficia de un sistem special de lumini si sonorizare de 40.000 de wati, au anuntat organizatorii. Spectacolul va incepe de la ora 21.00 in Piata Mare din Sibiu, unde intrarea va fi libera.

Programul de concert cuprinde atat noile compozitii ce vor figura pe viitorul album semnat Jethro Tull, cat si marile hituri ale trupei care au consacrat-o pe piata muzicala internationala.

Show-ul din 30 august de la Sibiu face parte din turneul european al formatiei. Muzicienii care il vor acompania la Sibiu pe legendarul Ian Anderson, liderul si vocea Jethro Tull, sunt: John O'Hara - clape si acordeon, James Duncan - baterie, David Goodier -chitara bas si tanarul muzician german Florian Opahle - chitara.

Jethro Tull este una dintre trupele care a scris pagini importante in istoria muzicii si una dintre putinele trupe din generatia ei care este inca activa atat pe scena, cat si in studio.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook