Fotografia cu fantoma lui Jim Morrison este reala? (Foto)

de Astaroth Priestess

Fotografia cu fantoma lui Jim Morrison este reala? (Foto)

Intr-o fotografie din anul 1997 facuta la mormantul lui Jim Morrison (The Doors) apare o entitate fantomatica ce pare a fi insusi artistul.

Fotografia il infatiseaza pe Brett Meisner langa mormantul lui Morrison iar pe fundal apare o silueta alba, cu bratele deschise.

Meisner a observat silueta abia in anul 2002 si a decis sa ceara parerea specialistilor, acestia confirmand faptul ca nu este o fotografie trucata si nici o iluzie optica. Cercetatorii au declarat ca "imaginea in sine este inexplicabila".

Brett a declarat presei ca regreta faptul ca a fost in cimitirul unde se odihneste artistul, din cauza ca l-au abordat foarte multi oameni spunandu-i ca fantoma lui Jim Morrison ii bantuie. Acesta a mai adaugat: "La inceput a fost oarecum interesant sa vad cat de multi oameni au simtit o legatura spirituala cu Jim si fotografia, dar acum toata vibratia pare negativa".

Poze PozeMH - Jim Morrison GhostDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: