Chitara pentru fanii Jimi Hendrix

de Morrison

Chitara pentru fanii Jimi Hendrix
Esti nemultumit ca propria versiune a piesei Voodoo Child nu suna precum cea a lui Jimi Hendrix? O chitara-robot ar putea fi raspunsul pentru astfel de nemultumiri. Dupa 15 ani de cercetari, Gibson Guitar vor lansa luna viitoare o editie limitata a unei chitari botezata Les Paul Robot Guitar.

Aceasta va fi capabila sa pastreze o anumita tonalitate chiar daca anumite corzi sunt schimbate si va permite interpretilor sa aiba la dispozitie sase acorduri neconvetionale doar prin apasarea unui simplu buton.

`Nu te va face un chitarist mai bun, insa va permite unui interpret mediocru sa aiba la dispozitie niste acorduri foarte sofisticate` a declarat pentru Reuters directorul executiv Gibson Guitar - Henry Juszkiewicz.

Cele 6 acorduri `neobisnuite`sunt inspirate de piese precum `Honky Tonk Women` - The Rolling Stones, `Voodoo Child` - Jimi Hendrix, `Going to California` - Led Zeppelin sau `The Circle Game` - Joni Mitchell.

Chitara robot este destinata atat amatorilor care reusesc cu greu sa pastreze o tonalitate, dar si profesionistilor care folosesc pe scena mai multi tehnicieni pentru a avea la dispozitie aproximativ 100 de chitari acordate in diferite tonalitati.

Seria limitata va consta in 4000 de exemplare la pretul de 2 500 de dolari fiecare.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook