Urmareste noul videoclip Job For A Cowboy, Tarnished Gluttony

de Alex Warheart

Urmareste noul videoclip Job For A Cowboy, Tarnished Gluttony


JOB FOR A COWBOY a lansat de curand videoclipul piesei "Tarnished Gluttony", piesa apartinand celui mai recent material discografic al trupei, "Demonocracy".

"Demonocracy", album ce a fost produs de catre Jason Seucof(The Black Dahlia Murder, Trivium), a fost lansat pe 10 aprilie via Metal Blade Records si a vandut aproximativ 5.000 de copii in SUA in prima saptamana de la lansare.

Pe 31 iulie, concertul formatiei de la Summer Slaughter programat in Tampa, Florida a fost amanat pentru cateva ore dupa ce cineva a auzit o discutie conform careia solistul Job For A Cowboy urma sa fie ucis pe scena.

Securitatea a fost anuntata iar politia a ajuns la fata locului pentru a evacua locatia in timp ce platitorii de bilet erau cautati pentru arme. Show-ul a fost ulterior reluat.

Tobosarul Jon Rice a declarat:

''Se pare ca barmanul a primit un bilet in care scria ca un individ are in posesia sa doua cutite si un pistol. Politia a luat toate masurile necesare iar show-ul a fost reluat...doua ore intarziere. Nimeni nu a fost ranit, toata lumea e ok.''Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook