John 5 doreste sa colaboreze cu alti artisti pentru noul sau album

de Ana-Maria Gavrila

John 5 doreste sa colaboreze cu alti artisti pentru noul sau album


Intr-un interviu acordat celor de la Artisan News, John 5 a declarat ca noul sau album solo va fi diferit fata de "God Told Me To", lansat in 2012. Materialul va aparea undeva in 2014, iar in prezent John 5 isi doreste sa invite o serie de artisti pentru a-i fi alaturi: "Celalat album era jumatate acustic, jumatate electric, si intotdeauna imi place sa schimb lucrurile, asa ca - de data asta - voi avea ca invitati diferiti artisti."

Chitaristul Rob Zombie nu este insa hotarat cine vor fi acei artisti pe care ii va alege: "O sa incep sa intreb in randul prietenilor mei, sa le cer cate o favoare - "Hei, am avut grija de casa sau ti-am dus cainele la plimbare acum ceva timp, asa ca vino si canta pe albumul meu. Cam asa voi incepe sa alcatuiesc lista lunga cu cei care ar putea canta pe albumul meu. Cred ca va fi distractiv."

Intrebat care este motivul pentru care nu a renuntat inca sa lanseze albume solo, John 5 explica: "Lucrul la albumele acestea este extrem de distractiv. Fac totul din dragostea pentru chitara si in acelasi timp cu dorinta de a-i inspira pe oameni. Pur si simplu imi place ceea ce fac. Este minunat."

Ideea de a inregistra propriul album solo este - potrivit lui John 5 - cea mai inteleapta decizie: "Cand am plecat din [Marilyn] Manson, m-am gandit ca in sfarsit voi putea inregistra un album intrumental". "Acum lucrez la cel de-al 6-lea. Nu fac lucrul asta pentru bani - ele vin pur si simplu din dragostea mea penru chitara - si cred ca publicul simte asta. Voi face ceva in maniera Chet Atkins, apoi niste piese nebune de gen Death Metal. Va fi un amestec variat de genuri: fara un format anume, fara reguli precise."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: