Albumul semnat de Lennon pentru ucigasul sau se liciteaza

de Chaos Lore

Albumul semnat de Lennon pentru ucigasul sau se liciteaza


Albumul pe care regretatul John Lennon l-a semnat pentru Mark David Chapman cu cateva ore inainte ce acesta din urma sa il impuste este scos la licitatie pentru 530.000 de lire.

Este vorba despre un exemplar al albumului "Double Fantasy" din 1980, semnat de Lennon cand pleca de acasa pe 8 decembrie 1980. A fost ucis de Chapman cand s-a intors acasa, dupa 5 ore.

"Albumul este cel mai incredibil artefact din istoria rock n roll-ului", au declarat cunoscatorii. "Este semnatura lui Lennon pe coperta, la fel si amprentele lui Chapman".

Dupa ce Chapman l-a ucis pe Lennon, un ingrijitor a gasit albumul semnat la intratrea in locuinta artistului si l-a predat politiei ca proba.

Chapman este in acest moment inchis, condamnat pe viata cu posibilitate de eliberare conditionata o data la doi ani. In 2010 i-a fost reufuzata eliberarea pentru a sasea oara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook