Hologramele lui John Lennon, Freddie Mercury si Jimi Hendrix la muzeu

de Ana-Maria Gavrila

Hologramele lui John Lennon, Freddie Mercury si Jimi Hendrix la muzeu


Noua tehnologie a hologramelor va fi utilizata pentru a „readuce la viata” mari nume ale scenei Rock, artisti precum John Lennon, Freddie Mercury sau Jimi Hendrix. Acestia vor aparea in varianta holografica 3D in noul muzeu din Londra - Music Hall of Fame.

Se pare ca legendele Rock’n’Roll-ului nu sunt singurele care vor putea fi vazute in acest muzeu: artisti ai scenei muzicale inca in viata vor fi de asemenea „aduse” in fata vizitatorilor, cu toate ca niciun nume nu a fost inca dezvaluit.

Fani de toate varstele vor putea interpreta alaturi de idolii lor, achizitionand la final inregistrarea cu sesiunea respectiva pe un DVD. Managerul muzeului, Lee Bennett a declarat pentru Evening Standard: „Te vei putea intoarce in timp intr-o anumita perioada din istoria muzicii si sa interpretezi alaturi de artisti care nu mai sunt in viata, chiar stand spate in spate cu o holograma. Am fost prezent la Coachella si l-am vazut pe Tupac [holograma], iar oamenii erau pur si simplu uluiti.”

Poate nu va fi mult pana cand aceste holograme se vor muta din muzeu pe scena. Cine stie… un concert cu Jimi Hendrix, careva?Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook