John Lennon este omagiat de marile vedete ale muzicii americane

de twilight red

John Lennon este omagiat de marile vedete ale muzicii americane


Cyndi Lauper, Jackson Browne sau Patti Smith au fost printre participantii la evenimentul ce a avut loc pe scena unui teatru din New York cu scopul de a aduce un omagiu legendarulului John Lennon.

De la disparitia lui Lennon, in fiecare an,nume mari ale muzicii din Statele Unite ii reiau cantecele intr-un concert de binefacere.

Artistul Jackson Browne, al carui nume a intrat in istoria rockului, il considera pe regretatul Lennon maestrul catorva generatii.

Taj Mahal, laureat al premiului Grammy pentru blues isi aduce aminte si in prezent cat de uimit a fost, cu decenii in urma, ca Lennon ii cunostea numele, chiar daca nu se stiau personal.

Yoko Ono, vaduva lui Lennonn nu a putut sa asiste personal la concert, insa a adresat spectatorilor un mesaj video.Ea a reluat tema unuia din cele mai cunoscute cantece ale lui Lennon.

Beneficiile concertului au fost destinate unei fundatii care construieste scoli muzicale pentru copiii din tarile sarace ale Africii si Asiei. Copii pentru care John Lennon va fi, cu siguranta, un model.

Anul acesta a avut loc ce-a de-a 30-a aniversare John Lennon Tribute: A Benefit For Playing For Change la Beacon Theatre in New York.Puteti urmari imagini de la eveniment mai jos:
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook