Ucigasul lui Lennon dezvaluie motivul crimei

de Chaos Lore

Ucigasul lui Lennon dezvaluie motivul crimei


Mark Chapman, ucigasul legendei John Lennon, a marturisit recent motivul pentru care l-a impuscat fatal pe fostul solist The Beatles in 1980.

Chapman, (in varsta de 55 de ani) care a fost incarcerat in Attica Correctional Facility din New York, a marturisit juriului - ce l-a audiat pentru a sasea oara in vederea unei posibile eliberari conditionate - motivul pentru care l-a ucis pe artist.

"Nu gandeam clar", a declarat Chapman potrivit reproducerii scrise a audientei, publicata in presa. "Am luat o decizie ingrozitoare sa iau viata unui alt om, din egoism".

"Am simtit ca prin uciderea lui John Lennon voi deveni cineva si in loc de asta am ajuns un criminal, iar criminalii nu sunt cineva", a adaugat Chapman.

Condamnatul a mai spus juratilor ca intocmise o lista cu persoane pe care intentiona sa le ucida, printre care si Elisabeth Taylor si Johnny Carson.

Acesta va ramane la inchisoare dupa ce i s-a refuzat recent, pentru a sasea oara, eliberarea conditionata. Chapman a primit dreptul de eliberare conditionata inca din 2000, insa la fiecare doi ani este refuzat la audieri. Urmatoarea sa sansa este in 2012. Chapman a primit inchisoare pe viata, cu posibilitate de eliberare conditionata o data la doi ani dupa depasirea perioadei de 20 de ani.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook