Ucigasul lui Lennon ramane la inchisoare

de Chaos Lore

Ucigasul lui Lennon ramane la inchisoare

Mark David Chapman, ucigasul lui John Lennon, va ramane la inchisoare dupa ce i s-a refuzat recent, pentru a sasea oara, eliberarea conditionata.

Chapman a primit dreptul de eliberare conditionata inca din 2000, insa la fiecare doi ani este refuzat la audieri. Urmatoarea sa sansa este in 2012.

Audierea in vederea eliberarii conditionate a lui Mark Chapman, ucigasul lui John Lennon, a fost amanata, trebuind sa aiba loc incepand cu 9 august. Chapman a primit inchisoare pe viata, cu posibilitate de eliberare conditionata o data la doi ani dupa depasirea perioadei de 20 de ani.

Juratii au spus ca asteapta sa primeasca niste informatii aditionale pentur a putea sustine audierea lui Chapman in posesia unui dosar complet si ca vor astepta pana in septembrie.

Yoko Ono a scris din nou inchisorii din New York, opunandu-se posibilei eliberari conditionate a lui Mark Chapman. Avocatul lui Ono a confirmat ca aceasta a trimis o scrisoare catre inchisoare, insa a refuzat sa spuna daca este aceeasi pe care o trimite la fiecare doi ani inca din 2000, de cand individul este eligibil pentru eliberare conditionata.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook