Ultimul interviu cu John Lennon a fost facut public

de oletqwjmbdgsjlekj ejnfthstagfjksdhd

Ultimul interviu cu John Lennon a fost facut public


Trei zile inainte sa moara, John Lennon afirma ca mai are “mult timp” sa isi atinga scopurile in viata.Dar pe 8 decembrie 1980, Mark David Chapman a pus capat vietii lui Lennon langa casa sa din New York , transformadu-l intr-un “erou mort”.

Acest interviu este unul nou. Cum lumea si-a amintit de a 30-a aniversare a mortii lui John Lennon, revista Rolling Stone publica un interviu cu artistul facut cu 3 zile inainte sa moara; un interviu ce nu a mai fost ascultat sau citit pana acum.

Interviul are 3 ore, insa in prima parte vorbeste Yoko Ono. Caseta cu inregistrarea conversatiei dintre Lennon si reporterul Jonathon Cott de la Rolling Stone a fost uitata in haosul care s-a produs dupa impuscarea artistului si a lasat caseta nefolosita deoarece reporterii incercau sa faca reportaje cu moartea neasteptata a lui Lennon.

Caseta se afla intr-o conditie uluitoare, desi au trecut 3 decenii.

Lennon avea 40 de ani. In interviu vorbeste despre viata sa, realizarile sale si despre credinta nemuritoare in “pace, dragoste si intelegere” –idei ce intra in concordanta cu mesajul lui Lennon.

Revista a pus in vanzare copii ale interviului, ele fiind disponibile in magazine.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook