Yoko Ono: Lui Lennon i-ar fi placut internetul

de Chaos Lore

Yoko Ono: Lui Lennon i-ar fi placut internetul


Yoko Ono este convinsa ca lui John Lennon i-ar fi placut internetul, deoarece intotdeauna era deschis si interesat fata de noile tehnoligii.

Starul Beatles ar fi implinit pe 9 octombrie varsta de 70 de ani.

Vaduva sa a declarat ca muzicianul nu a vazut niciodata evolutia internetului, care s-a declansat in jur de 1990, insa ca i-ar fi placut foarte mult.

"Cred ca ar fi fost foarte creativ in continuare si cred ca ar fi fost si foarte interesat sa se joace pe computer, deoarece sarea intotdeauna pe orice noua tehnologie aparuta, iar computerul este una foarte interesanta", a declarat Ono.

Mark Chapman, ucigasul legendei John Lennon , a marturisit recent motivul pentru care l-a impuscat fatal pe fostul solist The Beatles in 1980. Chapman, (in varsta de 55 de ani) care a fost incarcerat in Attica Correctional Facility din New York, a marturisit juriului - ce l-a audiat pentru a sasea oara in vederea unei posibile eliberari conditionate - motivul pentru care l-a ucis pe artist.

"Nu gandeam clar", a declarat Chapman potrivit reproducerii scrise a audientei, publicata in presa. "Am luat o decizie ingrozitoare sa iau viata unui alt om, din egoism". "Am simtit ca prin uciderea lui John Lennon voi deveni cineva si in loc de asta am ajuns un criminal, iar criminalii nu sunt cineva", a adaugat Chapman.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook