John Petrucci a cantat alaturi de Judas Priestess, formatia tribut Judas Priest.

de Cristi Nedelcu

John Petrucci a cantat alaturi de Judas Priestess, formatia tribut Judas Priest.


Chitaristul celor de la Dream Theater s-a alaturat formatiei Judas Priestess pentru a interpreta piesa "Beyond The Realms Of Death".

Judas Priestess este o formatie tribut Judas Priest alcatuita exclusiv din femei, din care face parte si sotia lui Petrucci, Rena Sands.

Intrebat daca exista vreo sansa ca Petrucci sa porneasca un proiect muzical alaturi de sotia sa, acesta a declarat: "Ne-am dori foarte mult. Vorbim despre acest lucru. Trebuie sa gasim un stil pe care sa il abordam si timpul necesar pentru a face asa ceva. Ea este o chitarista foarte buna. Cand ne-am intalnit muzica a fost cea care ne-a unit si intotdeauna a reprezentat o importanta parte din viata noastra."

Apoi a continuat: "Avem trei copii, adolsecenti acum, care cant si ei, si de aceea toti avem o legatura speciala."

Intrebat despre modul in care au reusit sa aiba o casnicie fericita timp de 20 de ani, Petrucci a spus: "E nevoie de multa intelegere,faptul ca si sotia mea lucreaza in industria muzicala face mai usor acest lucru."

A incheiat prin a spune: "Sunt 100.000.000% sigur ca nu as fi unde sunt acum fara ajutorul primit din partea ei."

In final, puteti vizualiza filmarea in care John Petrucci canta alaturi de formatia din care face parte si sotia sa, Judas Priestess.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook