Un nou videoclip Jorn Lande si Trond Holter: Walking On Water

de Elena Paraschiv

Un nou videoclip Jorn Lande si Trond Holter: Walking On Water


Doua staruri norvegiene prin venele carora curge metal autentic: JORN Lande si Trond Holter. Cei doi vor lansa albumul "Dracula - Swing Of Death" pe data de 23 ianuarie in Europa si 27 in America de Nord.

Tema albumului a fost inspirata din viata lui Vlad Tepes. Povestea este construita in jurul personalitatii lui Vlad Tepes, explorand lupta interioara a personajului cu multiple fete. Sunt atinse toate legendele care s-au construit in jurul misteriosului personaj si sunt luate in considerare si unele dintre aspectele prezentate in literatura de-a lungul timpului.

Jorn Lande il intruchipeaza pe conte pe acest album, iar partile feminine sunt interpretate de solista Lena Floitmoen. "Swing Of Death" este un album "la obiect". Un album concept care spune povestea contelui Dracula, cel care isi aminteste ce inseamna dragostea adevarata, dar purtat de setea lui de sange, singuratatea si dorinta il aduc in pragul dementei.

DRACULA "Swing Of Death" tracklist

01. Hands Of Your God

02. Walking On Water

03. Swing Of Death

04. Masquerade Ball

05. Save Me

06. River Of Tears

07. Queen Of The Dead

08. Into The Dark

09. True Love Through Blood (instrumental)

10. Under The Gun

Chiar daca mai este foarte putin timp pana la aparitia albumului, un videoclip pentru piesa "Walking On Water" a fost lansat de curand. Rock On!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook