Cronica Tribut Judas Priest si AC/DC cu M.S.

de Morrison

Cronica Tribut Judas Priest si AC/DC cu M.S.

Raman la parerea ca trupele bune raman trupe bune oriunde ar canta, pe orice scule in orice conditii. Raman la parerea ca dupa o anumita varsta ajungi la o perfectiune muzicala si instrumentul, fie ca e chitara, coarda vocala sau toba, ajunge un accesoriu al persoanei care esti. Si raman la aceiasi parere ca M.S. e una dintre cele mai bune trupe din Romania, cu cei mai profi, talentati si versati instrumentisti, alaturi de un solist vocal cu o voce mai mult decat exceptionala.


Tribut Judas Priest si AC/DC cu M.S.


Daca Halford a facut furori cu Judas Priest si Anselmo cu Pantera, ei bine, Costica Damigeana, solistul M.S., ar fi fost in stare sa faca furori cu ambele, pentru ca vocea lui are pur si simplu toate ingredientele magice de care are nevoie o adevarata trupa de metal, chit ca e de power, de thrash sau de heavy metal.

Cu introducerea de mai sus scrisa, si cu o pofta mare de o seara tribut Judas Priest si Ac/Dc, am ajuns la Old School joia trecuta sa-i vad pe baieti in actiune.


Tribut Judas Priest si AC/DC cu M.S.


Aproximativ 100 de oameni ocupau mai toate mesele din fata scenei intr-o atsmosfera de festin, cu bere, vin, mancare si toate cele. Am recunoscut fetzele clasice ale heavy-metalistilor bucuresteni prezenti la mai toate concertele de gen, oameni dedicati stilului care nu scapa cu nici un pret un eveniment de genul.

S-a cantat mult. Ba chiar foarte mult. Si printre clasicele piese ale celor doua legendare trupe, M.S. au strecurat si cateva piese proprii cum ar fi Mami sau Patrula. Am fost foarte incantat sa-l revad pe tobosarul original al trupei si cel care ii da si numele, Doru M.S., in actiune, intors din tari straine pentru a-si reintalni colegii, si nu oriunde, ci pe scena.

Mai multe puteti vedea si voi in galeria foto de aici si in filmarile de aici.

Bravo M.S. !

Morrison
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: