Judas Priest a dat startul turneului 'Invincible Shield'

de Admin METALHEAD

Judas Priest a dat startul turneului 'Invincible Shield'


Cel mai recent album semnat Judas Priest a fost lansat pe 8 Martie iar la scurt timp britanicii au plecat in turneul de promovare al acestui album. Primul concert a avut loc in Glasgow iar mai jos puteti vedea cateva filmari din cadrul acestuia.

Lansarea 'Invincible Shield' a avut un real succes, materialul ajungand pe prima pozitie in topurile unor tari precum Finlanda, Germania, Suedia, sau Elvetia dar si in top zece in Belgia, Tarile de jos, Grecia, Italia, Japonia sau UK.

In Marea Britanie, este pentru prima oara cand un disc Judas Priest ajunge pe pozitia a doua. 'Pana la Invincible Shield' cel mai bine plasat album a fost 'British Steel' care in 1980 a ajuns pe locul 4.

In cadrul primului concert din turneul de promovare al noului album, playlistul a continut atat piese de pe noul disc cat si melodii consacrate ale britanicilor. Gasiti mai jos playlistul concertului din Glasgow.

Playlist

01. Panic Attack 02. Rapid Fire

03. You've Got Another Thing Comin'

04. Metal Gods

05. Lightning Strike

06. Love Bites 07. Breaking The Law

08. Saints In Hell

09. Trial By Fire

10. Turbo Lover

11. Invincible Shield

12. Beyond The Realms Of Death

13. Victim Of Changes

14. Screaming For Vengeance

15. The Green Manalishi

16. Painkiller

BIS

17. Hell Bent For Leather

18. Living After Midnight


Nu uitati ca Judas Priest aduc la Bucuresti 'Invincible Shield' pe scena Metalhead Meeting. Alaturi de legendele britanice, la festival vor mai fi prezente alte nume imporante precum Steel Panther, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat si multi altii ce urmeaza sa fie anuntati in curand. Metalhead Meeting va avea loc in perioada 17-20 Iulie la Romexpo.

In 2024 Metalhead Meeting ofera o singura categorie de bilete si o zona VIP cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo.

Abonamente de patru zile dar si biletele pentru prima zi de festival se gasesc pe iaBilet.ro.

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting - o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADSDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: