Judas Priest a primit votul fanilor pentru Rock and Roll Hall of Fame

de Cristi Nedelcu

Judas Priest a primit votul fanilor pentru Rock and Roll Hall of Fame


Saptamana aceasta vor fi anuntati artistii care vor urma sa faca parte din Rock and Roll Hall of Fame.

Fanii au si ei un cuvant de spus, propunerile acestora urmand sa fie luate in considerare atunci cand se va lua decizia finala. Mai exact, primii 5 artisi cu cele mai multe voturi primite de fani vor avea sanse mai mari de a face parte din celebra galerie Rock and Roll.

Astfel, fanii au decis ca pe langa Judas Priest si Dave Matthews Band, Pat Benatar, The Dobbie Brothers si Soundgarden sa faca parte din Rock and Roll Hall of Fame. Vom afla rezultatele finale pe data de 15 Ianuarie.

Noi ne vom revedea cu Judas Priest la Arenele Romane pe 21 Iulie. Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc) - 349 lei in presale si 370 la intrare

- Teren (fara loc, in fata scenei) - 259 in presale si 280 la intrare

- Acces General (cu loc) - 159 lei in presale si 180 lei la intrareDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook