Judas Priest anunta prima biografie oficiala, '50 Heavy Metal Years '

de Cristi Nedelcu

Judas Priest anunta prima biografie oficiala, '50 Heavy Metal Years '


Judas Priest si Rufus Publications au anuntat publicarea primei carti oficiale Judas Priest care documenteaza istoria trupei pe perioada celor 50 de ani de activitate.

Cartea "Judas Priest - 50 Heavy Metal Years", a fost rezultatul unei colaborari ditre David Silver, Ross Halfin si Jayne Andrews si poate fi precomandata de pe site-ul www.rufuspublications.com. Precomanda va fi disponibila de pe 11 septembrie.

Cartea va avea 648 de pagini.

"We spearheaded the visual image of metal, breathing new life into it, and it has been captured forever in the pages of this book.",a adeclarat chitaristul Glenn Tipton.

Noi ne vedem cu Judas pe 20 Iulie 2021 la Arenele Romane, in cadrul turneului 50 Heavy Metal Years!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook