Judas Priest premiati

de Morrison

Judas Priest premiati
Judas Priest au primit premiul Hall Of Fame cu ocazia ceremoniei organizate de publicatia britanica de muzica metal, Kerrang!.

Pentru a doua oara consecutiv, Lost Prophets au fost desemnati cea mai buna formatie din Marea Britanie. My Chemical Romance au primit premiul pentru cea mai buna formatie internationala, iar Enter Shikari pentru cea mai buna trupa live.

Editura Omnibus Press va publica in luna septembrie a acestui an cartea lui Neil Daniels intitulata Defenders of the Faith: The True Story of Judas Priest. In cartea respectiva este prezentata istoria trupei incepand din 1960 cand locuiau in West Bromwich si erau o trupa cu totul diferita, pana la reunirea din 2003 cu Rob Halford si succesul prezent. In plus, cartea vorbeste despre fiecare album Judas Priest in parte.

Judas Priest au declarat insa ca nu considera respectiva carte ca fiind biografia lor oficiala, deoarece nu au contribuit cu informatii la redactarea ei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook