Judas Priest vorbesc despre moartea lui Michael Jackson

de cristina_n

Judas Priest vorbesc despre moartea lui Michael Jackson

Ian Hill, basistul formatiei Judas Priest, a expus punctul de vedere al formatiei fata de moartea mediatizata excesiv a starului pop Michael Jackson.

"A fost un artist cu mult talent, un destin exceptional. Desi il amdiram insa foarte mult, nu am fi mers la un concert de-al lui. Genurile muzicale pe care le reprezentam noi nu sunt tocmai compatibile", a spus basistul Judas Priest.

Hill a mai precizat ca este dezgustat de mediatizarea pronuntata a mortii artistului.

"Michael nu a avut nici copilarie, devenind de mic celebru, iar acum nu este lasat nici sa se odihneasca in pace", spune componentul Judas Priest.

Rob Halford, solistul formatiei heavy metal Judas Priest, a declarat intr-un interviu recent ca spera sa ramana un fan al muzicii metal pana la moarte.

"Imi protejez vocea, ca sa o pot pastra pana in ultima clipa. Din ce in ce mai mult imi doresc sa mor ca un metalist. Nu beau, nu fumez. Practic, vocea este la fel ca orice parte a corpului tau, trebuie sa o ingrijesti daca vrei sa o mentii", a spus Halford.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook