Noul album Judas Priest este pe cale sa devina cel mai bine clasat album in topuri din istoria trupei

de Admin METALHEAD

Noul album Judas Priest este pe cale sa devina cel mai bine clasat album in topuri din istoria trupei


Judas Priest au lansat pe 6 Martie al nouasprezecelea material de studio, 'Invincible Shield', disc care a fost extrem de bine primit de public dar si de critici.

Drept dovada, se pare ca va ajunge sa devina cel mai bine clasat album in topuri din intraga discografie a trupei. In momentul de fata, discul se afla pe pozitia a adoua in UK album chart iar daca isi pastreaza aceasta pozitie pana la finalul saptamanii sau chiar daca ajunge pe a treia pozitie, 'Invincible Shield' va deveni cel mai bine clasat album din istoria de peste 50 de ani a formatiei.

Pana la acest album, cel mai de succes disc semnat Judas Priest care a ajuns pe locul 4 insa, a fost 'British Steel' in 1980.


Nu uitati ca noi ne revedem cu Judas Priest la Bucuresti, urmand sa urce anul acesta pe scena Metalhead Meeting alaturi de alte nume importante precum Steel Panther, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat si multi altii ce urmeaza sa fie anuntati in curand. Festivalul va avea loc in perioada 17-20 Iulie la Romexpo.

In 2024 Metalhead Meeting ofera o singura categorie de bilete si o zona VIP cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo.

Abonamente de patru zile dar si biletele pentru prima zi de festival se gasesc pe iaBilet.ro.

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting - o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADSDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: