Painkiller - cea mai tare piesa metal din toate timpurile

de cristina_n

Painkiller - cea mai tare piesa metal din toate timpurile

Painkiller, piesa formatiei heavy metal Judas Priest, a fost desemnata de o publicatie americana drept cea mai tare piesa metal din toate timpurile.

Pe locul 2 s-au clasat, la egalitate, The Number of the Beast, a celor de la Iron Maiden si - surprinzator poate pentru un top metal - balada November Rain a trupei Guns N' Roses.

Metallica au ocupat locul 4 cu the Unforgiven.

Rob Halford, solistul formatiei heavy metal Judas Priest, a declarat intr-un interviu recent ca spera sa ramana un fan al muzicii metal pana la moarte.

"Imi protejez vocea, ca sa o pot pastra pana in ultima clipa. Din ce in ce mai mult imi doresc sa mor ca un metalist. Nu beau, nu fumez. Practic, vocea este la fel ca orice parte a corpului tau, trebuie sa o ingrijesti daca vrei sa o mentii", a spus Halford.

Solistul este de parere ca a fost binecuvantat cu vocea pe care o are.

"Nu exista secrete, nu exista potiuni care sa te transforme intr-un star metal. Metalul este in sange", spune Rob.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook