Rob Halford crede ca metalul a ramas neschimbat

de cristina_n

Rob Halford crede ca metalul a ramas neschimbat

Rob Halford, solistul formatiei Judas Priest, a declarat intr-un interviu recent ca, in opinia lui, genul heavy metal a ramas neschimbat in ultimii 30 de ani.

"Au aparut formatii noi, fireste, si asta e un lucru imbucurator. In esenta insa, heavy metalul a ramas la fel. Este un gen muzical plin de energie, pe care nu il poti aborda decat cu foarte multa pasiune. Metalul inca mai este un stil de viata pentru fanii sai", a spus Halford.

Formatia Judas Priest va filma concertul pe care il va sustine pe 17 august in Florida, pentru a-l include pe un viitor DVD.

Noul DVD Judas Priest va fi inclus pe editia aniversara a albumului British Steel, din 1980.

Rob Halford a declarat recent ca, in opinia sa, trupa Judas Priest a fost dintotdeauna compusa din artisti cu picioarele pe pamant.

"Eu insumi sunt cu picioarele pe pamant. Nu m-am imbatat niciodata cu succesul nostru si nu m-am multumit cu realizarile de pana acum", spune solistul.

Halford este de parere ca aceasta trasatura a fost motivul principal pentru care Judas Priest au compus recent un album valoros precum Nostradamus.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook