Rob Halford despre Turbo

de Morrison

Rob Halford despre Turbo
Frontmanul trupei Judas Priest, Rob Halford, a discutat recent cu reprezentantii publicatiei The Gazette despre albumul Turbo.

"Am riscat foarte mult atunci cand l-am compus, si nu am tinut deloc sa ne adaptam climatului muzical din jurul nostru. Pentru ca, odata ce te adptezi, devii o victima a modei in muzica. Pe albumul "Turbo" am facut tot ceea ce doream. Am avut simtul aventurii", spune Halford.

Rob Halford va lansa albumul "Metal God Essentials Volume 1" in luna septembrie la Metal God Entertainment.

Albumul este o compilatie si va contine piese pe care Halford le-a inregistrat impreuna cu trupele sale Fight si Halford. Albumul contine in total treisprezece piese.

Solistul a declarat ca in prezent a luat o pauza de la activitatea cu Judas Priest, si ca se concentreaza asupra aparitiei acestei compilatii, urmand ca din toamna sa isi reia lucrul alaturi de trupa.

Intr-un interviu recent pentru publicatia norvegiana Imhotep, frontman-ul Judas Priest, Rob Halford a declarat ca si-ar fi dorit dintotdeauna ca compuna cel putin un album in genul black/death metal.

"Sunt multe lucruri pe care teoretic le-as fi putut face. Inca imi doresc sa compun piese in aria metalului extrem, deoarece sunt un mare fan al acestui gen", a spus frontman-ul Judas Priest.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: