Rob Halford: In lumea mea gay, totul este moda!

de Astaroth Priestess

Rob Halford: In lumea mea gay, totul este moda!

Solistul formatiei Judas Priest, Rob Halford, a declarat intr-un interviu realizat de Spin.com in care a fost intrebat de compania sa, Metal God, urmatoarele:

Spin.com: Ai fost dintodeauna interesat de design vestimentar?

Halford: Intotdeauna am fost interesat de moda si tot ce am purtat a fost rezultatul colaborarii cu diferiti designeri. Nu sunt obsedat de moda insa imi place sa port haine tari. Pentru mine este un lucru foarte natural si de asemenea un mod foarte bun de a-mi promova compania de productie Metal God. Vrem sa devenim o platforma de lansare pentru numeroase idei de productie, fie muzica, DVD sau haine.

Spin.com: A fost greu de evitat cliseul stilului heavy metal? Lucruri precum pentagrame si fonturi gotice?

Halford: Vrem sa oferim ceva cu care se poate asocia oricine. Imaginea este una in spiritul rock and roll. Vrem sa fim foarte mainstream.

Spin.com: Deci nu exista un plan stabilit pentru brand-ul Rob Halford?

Halford: Cine stie? In lumea mea gay, totul este moda! Este vorba despre "Ce imbraci? Unde iesi in seara aceasta?" Blah blah blah. Orice este posibil!

In alta ordine de idei, in preajma sarbatorilor din acest an, Rob Halford(Judas Priest) va lansa un nou album intitulat Hallford III - Winter Songs, sub egida Metal God Records.

Pentru a promova acest disc, solistul a facut disponibile doua piese pentru download. Este vorba de Get Into The Spirit si We Three Kings. Si cum nu totul este gratis, pretul unei piese este de 1 dolar si 29 de centi si pot fi achizitionate aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook