Kaiser Chiefs asteapta cu nerabdare turneul cu Green Day

de cristina_n

Kaiser Chiefs asteapta cu nerabdare turneul cu Green Day

Componentii formatiei Kaiser Chiefs au declarat ca asteapta cu nerabdare turneul pe care il vor intreprinde in aceasta vara alaturi de Green Day.

"Vom bea impreuna si vom rade unii de altii pana dimineata", spun membrii Kaiser Chiefs despre colegii lor de la Green Day, pe care nu i-au mai vazut de cativa ani.

Ricky Wilson, solistul formatiei Kaiser Chiefs, a marturisit ca, in vremurile timpurii ale trupei, a recurs la metode mai putin corecte de a atrage publicul la concerte.

"Multi cunoscuti imi scriau ca sunt incantati de piesele noastre. Cu toate astea insa, nu se prezentau la concerte, astfel ca am decis sa le dau un mic imbold. Am inceput sa ii platesc in bani sau in bere", marturiseste Ricky Wilson.

Dupa aceasta marturisire, Ricky a fost luat peste picior de jurnalisti, care au spus ca asa se explica de ce este in prezent atat de mult public la concertele Kaiser Chiefs.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook