Claparul Kamelot nu se va alatura colegilor in turneul american

de Ana-Maria Gavrila

Claparul Kamelot nu se va alatura colegilor in turneul american


Claparul Kamelot, Oliver Palotai, a facut de curand urmatoarea declaratie:

"In septembrie, Kamelot vor veni in America de Nord cu "Silverthorn Tour 2013"! Va fi o adevarata sarbatoare Metal, alaturi de prietenii de la Delain si Eklipse.
Dupa cum stiti, eu si Simone [Simons, solista Epica] asteptam primul nostru copil, care s-a hotarat sa-si faca aparitia in momentul in care eu trebuia sa merg in turneu alaturi de trupa mea, asa ca in loc sa particip in acest turneu, voi fi aici pentru a primi un nou membru in familia Kamelot!"
Exista si vesti bune: un bun prieten si un muzician fantastic imi va tine locul la keyboards - Coen Janssen de la Epica. De vreme ce am fost deja prin turnee impreuna, el este fara indoiala cea mai buna alegere. Ii doresc mult succes; se va distra de minune alaturi de ceialalti membri Kamelot, fiind un interpret excelent. Ma voi intoarce pentru turneul european din noiembrie, cu noi indemanari precum schimbatul scutecelor, leganatul si cantecele de leagan.
Multumesc pentru tot sprijinul!"
Noul album Kamelot, "Silverthorn", a fost lansat in toamna anului trecut si s-a vandut in peste 5.400 de exemplare in Statele Unite in prima saptamana de la lansare.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook