Kamelot: Filmari din deschiderea concertului Nightwish in Atlanta

de Chaos Lore

Kamelot: Filmari din deschiderea concertului Nightwish in Atlanta


Cateva filmari de calitate facute de fani de la concertul pe care Kamelot l-au sustinut la Center Stage din Atlanta, Georgia in deschidere pentru Nightwish pe 12 septembrie pot fi vazute mai jos.

Cel mai nou album al trupei se numeste "Silverthorn" si urmeaza sa fie lansat pe 30 octombrie in America si pe 29 octombrie in Europa via Steamhammer/SPV.

Discul marcheaza primul material alaturi de noul solist Kamelot, Tommy Karevik.

Grupul a filmat recent un videocip in Belgrad, Serbia, pentru piesa "Sacrimony (Angel Of Afterlife)", alaturi de regizorul Ivan Colic, care a mai lucrat cu Moonspell, Soilwork, Hammerfall, Type O Negative sau Symphony X.

"Silverthorn" tracklist:

01. Manus Dei
02. Sacrimony (Angel Of Afterlife)
03. Ashes To Ashes
04. Torn
05. Song For Jolee
06. Veritas
07. My Confession
08. Silverthorn
09. Falling Like The Fahrenheit
10. Solitaire
11. Prodigal Son
12. Continuum

Chitaristul Thomas Youngblood declara: "Cred ca fanii il vor iubi pe noul solist. Noua ne place mult iar asta a fost cel mai mare test. Sigur ca vor fi fani care vor ramane legati de trecut si pot intelege asta. Am fost uimit de numarul de solisti care au aplicat pentru postul vacant in Kamelot. In final l-am ales pe care care se potriveste cu soundul si imaginea noastra."

"Noile piese vor fi mai simfonice si mai melodice decat ultimele doua albume de studio."

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook