Kamelot va colabora si cu alti artisti pentru viitorul album

de Cristi Nedelcu

Kamelot va colabora si cu alti artisti pentru viitorul album


Noul material discografic al celor de la Kamelot va fi lansat pe data de 8 Mai anul acesta prin Nuclear Blast.

Pentru unele piese, acestia au ales sa colaboreze si cu alti artisti ai scenei metal. Acestia sunt Alissa White-Gluz de la Arch Enemy, Charlotte Wessels de la Delain si Troy Donockley de la Nightwish.

Iata ce a declarat Thomas Youngblood: "Alissa a fost in turneu cu noi si imi aduc aminte de perioada in care canta in fosta formatia si ma gandeam. 'Fata asta este uimitoare. Ar trebui sa fie mai cunoscuta'. Dupa ce a ajuns la Arch Enemy, nimeni nu a fost mai bucuros si mai mandru decat mine. Avem cateva piese care se potrivesc perfect stilului ei iar ea a acceptat invitatia noastra."

Despre Charlotte acesta a spus: "Am fost cu Delain in concert de cateva ori si tot timpul am fost de parere ca Charlotte are o voce unica si speciala, asa ca dupa ce am scris piesa Under Grey Skies am rugat-o sa ni se alature."

A terminat vorbind despre membrul Nightwish: "Troy este un tip special. Cand ne-am gandit la elemente folk l-am contactat pe Troy si si a fost bucuros sa ne ajute. Una dintre cele mai bune balade Kamelot este Under Grey Skies".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook