Kamelot va lansa un nou album in primvara

de Elena Paraschiv

Kamelot va lansa un nou album in primvara


Au trecut aproape de cand trupa Kamelot a lansat un material nou. In 2015, Kamelot se inscrie pe lista trupelor care vor scoate materiale noi.

La mijlocul anului trecut, grupul a dat startul inregistrarilor pentru noul album de studio si de curand au semnat cu Napalm/Universal si Napalm Ada-Warner pentru lansarea viitorului album. Noua capodopera semnata Kamelot va fi in atentia fanilor cel tarziu in luna mai a acestui an.

Thomas Caser, vicepresedintele Napalm Records: "Sunt un mare fan al trupei inca de cand au lansat albumul "Epica" si a fost visul meu sa lucrez cu ei! In sfarsit acest vis a devenit realitate iar noi, cei de la Napalm Records suntem incantati si onorati sa anuntam ca am semnat cu ei. Prevad un viitor frumos si vom face tot ceea ce putem pentru a aduce grupul acolo unde merita - in top! Fiti atenti la noul albumul care va fi monumental si fiti martorii la cucerirea intregii lumi in 2015!".

De asemenea, Kamelot vor pleca intr-un turneu in martie in Marea Britanie, apoi se vor intoarce in Statele Unite. Dragonforce vor fi invitatii speciali in acest turneu. In toamna insa, Europa va fi destinatia trupei. Precedentul album, "Silverthorn" a fost lansat in octombrie 2012 si reprezinta primul material al trupei cu noul vocalist Tommy Karevik (Seventh Wonder). "Silverthorn" s-a vandut in 5,600 de unitati in Statele Unite si s-a pozitionat pe locul 79 in Billboard 200.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook