Kataklysm a lansat un clip live pentru 'The Resurrected'

de Cristi Nedelcu

Kataklysm a lansat un clip live pentru 'The Resurrected'


Kataklysm tocmai au lansat noul album intitulat 'Meditations' dar si DVD-ul 'A Moment in Time'. De pe acest DVD au lansat un clip.

Piesa aleasa este 'The Resurrected'. Clipul a fost filmat in Munich, Germania, pe 21 Octombrie anul trecut.

Mai avem putin si Kataklysm vor urca pe scena Arenelor Romane la Metalhead Meeting alaturi de alte nume mari precum Children of Bodom, Epica, Soulfly, Sonata Arctica si multi altii.


Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Abonamentele de doua zile costa 229 de lei pana pe 5 iulie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle! S-au pus in vanzare si bilete de o zi la pretul de 129 lei pana pe 5 iulie. La intrare biletele de o zi vor costa 150 lei.

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook