Kataklysm ii admira pe Slipknot

de Morrison

Kataklysm ii admira pe Slipknot
Intr-un interviu pentru Way Too Loud, Maurizio Iacono, solistul formatiei Kataklysm, a vorbit despre situatia actuala a metalului extrem, afirmand cu aceasta ocazie ca este un admirator al celor de la Slipknot.

Cred ca ar trebui sa fim recunoscatori unor trupe precum Slipknot, care au facut ca acest gen de metal sa fie mai usor acceptat de catre societate. Vad oameni in varsta de 50 de ani la concertele noastre, si acest lucru era inimaginabil in urma cu zece ani! Formatii precum Slipknot au ridicat muzica la un alt nivel, spune solistul Kataklysm.

Intr-un interviu recent, M. Shawn Clown Crahan, unul dintre componentii Slipknot, a marturisit ca trupa din care face parte nu a castigat bani din vanzarea albumelor, ci in special din concerte.

"Sa fiu sincer, nu am primit niciun ban pentru vreun album. Castigam numai din turnee", a spus M. Shawn Clown Crahan.

Crahan mai spune ca scena metal americana ar trebui sa o ia drept model pe cea din Europa, care este mult mai puternica si mai profesionista.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook