Kataklysm lucreaza la un nou album

de Alin Pildner

Kataklysm lucreaza la un nou albumDeath-metalistii canadieni rezidenti in Montreal au anuntat ca vor reveni in studio pentru un nou album, care-i urmeaza apreciatului "Waiting For The End To Come".

" Kataklysm a fost plina de inspiratie si intr-o stare plina de determinare in ultimul timp, o trupa energizata, care isi doreste sa cucereasca lumea si se pare ca nimic nu ne poate opri".
"Am lucrat in secret la un nou album monstruos si vom inra in studio in ianuarie, pentru inregistrari. Sesiunea se va intinde pe trei luni si vom lucra cu trei producatori. Chitaristul J-F Dagenais va inregistra tobele, chitarile si basul, impartindu-se intre Montreal si Texas iar vocalistul Maurizio Iacono va inregistra in Florida, alaturi de producatorul Mark Lewis ( Whitechapel, Devildriver, Cannibal Corpse). In final, totul va fi mixat si masterizat in Marea Britanie, de legendarul producator Andy Sneap ( Megadeth, Testament, Exodus, Amon Amarth).

Pana la noi compozitii, va invit sa urmariti videoclipul pentru "Elevate", piesa preluata de pe cel mai recent disc al trupei - "Waiting For The End To Come". Enjoy!


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook