Katatonia discuta despre influentele lor non-metal (video)

de twilight red

Katatonia discuta despre influentele lor non-metal (video)


Suedezii de la Katatonia au sustinut un interviu pentru episodul Hard al canalului muzical AUX din Canada cand trupa a cantat in Toronto, Ontario, la The Opera House. Concertul a avut loc anul acesta in data de 13 septembrie.

Doi dintre membrii trupei, Jonas Renkse si Anders Nystrom au vorbit despre influentele lor muzicale non-metal transpunse in soundul Katatonia. Influentele trupei vin din zona unor artisti precum The Cure si Joy Division, astfel ca suedezii nu s-au inspirat de la formatiile de metal.

'E vorba despre toata atmosfera pe care o obtii atunci cand asculti ceva diferit iar cand plasezi acel sound intr-un context metal atunci se produce magia. Nu vrem sa furam sound-ul cuiva', spune solistul trupei Jonas.

'Suntem diferiti de alte trupe metal pentru ca ele isi mentin influentele din metal pe cand noi avem influente din afara lui dar coroborat cu soundul metal obtinem propriul nostru sound. Eu nu m-as plictisi niciodata de metal', spune Anders.

Puteti urmari interviul in intregime mai jos:

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook