Kelly Osbourne a fost inselata cu un transsexual

de Chaos Lore

Kelly Osbourne a fost inselata cu un transsexual


Kelly Osbourne a fost inselata de fostul ei logodnic, Luke Worrall, cu un transsexual.

Worrall a avut o aventura cu individul, cand inca era impreuna cu Kelly. Aceasta a fost devastata cand a aflat ca logodnicul ei a inselat-o cu Elle Schneider, nascut(a) Reynaldo Gonzalez.

Fiica lui Ozzy a descoperit adevarul pe pagina de Twitter a lui Luke, insa nu si-a intors supararea impotriva lui Elle, ci mai degraba a empatizat cu ea in dezamagirea amoroasa.

Elle a declarat: "Am vorbit cu Kelly acum doua zile. De fiecare data cand ne auzim la telefon vorbim intre 40 de minute si o ora. Kelly m-a contactat pe 25 decembrie - citise mesajele private trimise mie de Luke pe Twitter, asa ca m-a sunat sa imi spune ca am fost mintita, asa cum si ea a fost mintita".

Kelly Osbourne a vorbit despre noua relatie cu muzicianul Rob Damiani, spunand ca vrea sa "ia lucrurile incet", insa fara sa dea prea multe detalii presei.Cei doi s-au cunoscut intr-un club in perioada festiva. "Este ca si cum vechea Kelly s-a intors! Este fericita si straluceste!", spune o sursa, care a mentionat ca de atunci sunt inseparabili.

Kelly Osbourne a marturisit de curand ca in viitor isi doreste sa aiba copii, dar ca momentan este preocupata de cariera.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook