Kelly Osbourne a fost inselata cu un transsexual

de Chaos Lore

Kelly Osbourne a fost inselata cu un transsexual


Kelly Osbourne a fost inselata de fostul ei logodnic, Luke Worrall, cu un transsexual.

Worrall a avut o aventura cu individul, cand inca era impreuna cu Kelly. Aceasta a fost devastata cand a aflat ca logodnicul ei a inselat-o cu Elle Schneider, nascut(a) Reynaldo Gonzalez.

Fiica lui Ozzy a descoperit adevarul pe pagina de Twitter a lui Luke, insa nu si-a intors supararea impotriva lui Elle, ci mai degraba a empatizat cu ea in dezamagirea amoroasa.

Elle a declarat: "Am vorbit cu Kelly acum doua zile. De fiecare data cand ne auzim la telefon vorbim intre 40 de minute si o ora. Kelly m-a contactat pe 25 decembrie - citise mesajele private trimise mie de Luke pe Twitter, asa ca m-a sunat sa imi spune ca am fost mintita, asa cum si ea a fost mintita".

Kelly Osbourne a vorbit despre noua relatie cu muzicianul Rob Damiani, spunand ca vrea sa "ia lucrurile incet", insa fara sa dea prea multe detalii presei.Cei doi s-au cunoscut intr-un club in perioada festiva. "Este ca si cum vechea Kelly s-a intors! Este fericita si straluceste!", spune o sursa, care a mentionat ca de atunci sunt inseparabili.

Kelly Osbourne a marturisit de curand ca in viitor isi doreste sa aiba copii, dar ca momentan este preocupata de cariera.
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook