Kelly Osbourne, imaginea creatiilor semnate de Madonna

de Obodai

Kelly Osbourne, imaginea creatiilor semnate de Madonna


Kelly Osbourne, in varsta de 26 de ani, fiica rockerului Ozzy Osbourne, este noua imagine a colectiei "Material Girl", creata de Madonna impreuna cu fiica sa, Lourdes, si care tinteste publicul format din adolescenti, anunta Ziare.com.

Kelly a preluat aceasta misiune de la Taylor Momsen (The Pretty Reckless), cu noua ani mai tanara, care nu prea s-a descurcat in postura de imagine a colectiei, fiind de parere ca hainele creeaza imaginea de "prostituata de clasa". Chiar daca hainele create de Madonna si fiica ei in varsta de 14 ani nu sunt ceea ce imbraca de obicei Kelly Osbourne, aceasta pare sa se simta destul de confortabil purtandu-le. De altfel, ea a declarat ca se inspira in viata de zi cu zi din stilul Madonnei din anii '80.

In ciuda statutului si averii tuturor celor implicati in lansarea Material Girl, se pare ca aceste creatii nu au deloc preturi piperate, mai ales ca publicul tinta este format din adolescenti. Mai cu seama din aceasta cauza Kelly va trebui sa fie foarte atenta la ce spune, pe viitor, mai ales tinand cont de declaratiile fostei imagini a colectiei.

kellyo1

kellyo

kellyo3


Sursa: Ziare.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook