Kelly Osbourne s-a tatuat pentru a-si supara parintii

de Chaos Lore

Kelly Osbourne s-a tatuat pentru a-si supara parintii


Kelly Osbourne si-a batut o multitudine de tatuaje pe trup pentru a-i supara pe parintii ei.

Fiica lui Ozzy Osbourne a inceput recent un proces dureros de indepartare a tatuajelor prin laser si a recunoscut ca le-a facut cand era sub influenta alcoolului.

Acum Kelly recunoaste ca si-a facut majoritatea tatuajelor pentru naste o prapastie intre ea si faimosii parinti Sharon si Ozzy. "Tatuajele erau felul meu de a ma rani singura, pentru ca stiam ca ii va supara pe mama si pe tata. Unul dintre ele reprezinta o claviaturia, iar eu nici macar nu stiu sa cant la pian", a declarat tanara Osbourne.

Kelly Osbourne
a dezvaluit faptul ca, de cand s-a despartit de modelul Luke Worrall, pana si cea mai mica marime de rochie ii este larga. Se pare ca acest aspect nu o ajuta prea mult in viata amoroasa, unde nu are noroc. Kelly are 25 de ani si se teme ca nu cumva sa devina un fel de Bridget Jones. "Vazand filmul Bridget Jones am descoperit crunta realitate: aceea sunt eu!", a spus tanara pe pagina sa de Twitter.

Tanara Osbourne s-a lansat recent in cariera de actrita, dupa ce a primit primul ei rol principal in pelicula "Should've been Romeo", ale carei filmari au inceput pe 25 august 2010.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook