Doi artisti au parasit trupa Kempes

de Cristi Nedelcu

Doi artisti au parasit trupa Kempes


Alin Petrut, chitaristul Kempes a facut urmatoarea declaratie:

"Astazi am luat o decizie foarte dificila... Impreuna cu Csaba Talpai, ne-am hotarat sa ne retragem din trupa Kempes.

Suntem in cele mai bune relatii cu toti colegii trupei, motivul este simplu, am hotarat sa ne dedicam tot timpul ramas trupei noastre de suflet, GOTHIC. Din cauza faptului ca toti membrii trupei erau imprastiati prin tara, in anul 2014 Gothic a avut o activitate destul de slaba. Anul 2015 a adus o schimbare, tobarul nostru Vlad Golgotiu a revenit in Petrosani si vrem sa profitam de aceasta reintregire a trupei pentru a continua minunatul parcurs pe care l-am avut pana acum. Era mare pacat sa lasam sa moara o trupa atat de frumoasa.

Lui Kempes ii multumim din suflet ca ne-a dat sansa sa cantam impreuna, este un om bun, sufletist si pasionat, exact asa cum se reflecta totul in vocea lui unica !

Vom mai fi prezenti pe scena, alaturi de el, atat timp cat este nevoie pentru a-si gasi alti membrii. Ii dorim toate cele bune in viitor !!

Noi ne apucam de treaba cu GOTHIC ca sa ducem steagul pana la capat, indiferent de succes, dificultati, trend-uri si minunatiile care se intampla prin scena metal romaneasca.

Va multumim din suflet ca ne-ati sustinut pana acum si speram sa fiti cu noi si pe viitor. Avem nevoie de suportul vostru"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook